Onze merken

Wij werken in de salon alleen met hoogwaardige producten. Deze producten hebben zich jarenlang bewezen met goede kwaliteit voor kleur, styling en voor het behouden van gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

System Professional

Bij system professional geloven ze dat het haar van iedere klant net zo uniek is als je vingerafdruk. Door middel van een energycode mapping gaan wij op zoek naar jou persoonlijke energycode. Deze diagnose vormt een basis voor producten en behandelingen die op jouw specifieke behoeften gericht zijn. Zo zijn er wel 1,7 miljoen combinaties mogelijk. Het doel van System Professional is om een haar resultaat te bereiken dat als herboren voelt met de innovatieve hulpmiddelen en kwaliteitsproducten die nodig zijn om dat schoonheidsideaal werkelijk te maken.

We Do Professional

We Do biedt een assortiment met recyclebare en vegan producten voor haar en huid, gecertificeerd door de Vegan Society en Cruelty Free International. Elk product is in samenwerking met wetenschappers van professionele haarverzorgingslaboratoria ontworpen om professionele prestaties te leveren met een minimalistische aanpak, waarbij alleen datgene wordt behouden wat nodig is om de voordelen te leveren. Zonder sulfaten, zonder siliconen, zonder kunstmatige kleurstoffen.

Sebastian Professional

Het merk Sebastian Professional is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. Het is een merk waarmee je out the box kunt denken, zo zijn er geen grenzen. Wij werken met de stylingproducten en enkele verzorgingsproducten van Sebastian Professional.

Mediceuticals

Mediceuticals is een merk dat dermatologische producten ontwikkeld die het haar en de (hoofd)huid in optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn onder andere geschikt voor overmatig haaruitval, dunner wordend haar en diverse hoofdhuidproblemen zoals eczeem, psoriasis en overmatige talg. Naast verzorgingsproducten voor haar en (hoofd)huid heeft Mediceuticals ook stylings producten waarmee je het haar op een verantwoorde manier in model kunt brengen.

Wella Professionals

Wella creëert al 130 jaar hoogwaardige producten en is wereldleider op het gebied van kleur. Wella is altijd bezig met vernieuwing en innoveren zodat de kappers de mooiste looks kunnen creëren. Wij werken met de kleuren en styling van Wella Professionals.